Radiopresentatrice Nasrien Cnops (34) vraagt vriend zelf ten huwelijk: “Verrassing van zijn leven”

Nasrien Cnops heeft haar vriend ten huwelijk gevraagd. De NRJ-radiopresentatrice had naar eigen zeggen genoeg van het wachten op zíjn aanzoek.

red

“Zo’n 3-tal keer per week kreeg Gunther de vraag wanneer hij me ten huwelijk zal vragen. Na een verbouwing en twee nagezanten, wordt dat toch wel tijd?”, schrijft Cnops op Instagram, bij een foto van haar gezin. Op het kiekje is te zien hoe de radiostem zelf op een knie zit. “Al vrij snel werd zijn antwoord een grijsgedraaid routinenummer: dat ‘ik dat als zelfstandige, onafhankelijke vrouw perfect zelf kan doen.’ Het is maar een woord.”

Een maand geleden kreeg haar partner dan uiteindelijk zelf de vraag voorgeschoteld. Zoals de traditie het voorschrijft zakte Cnops op haar knie met een ring in de hand. “De verrassing van zijn leven”, klinkt het. “Daar stond hij, met Tove in zijn armen, te grappen in welke camera hij moest kijken.” Het antwoord was volmondig ‘ja’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer