© rr

Dronken bestuurder knalt op combi na eerder ongeval in Brecht: politievrouw lichtgewond

Brecht -

Een dronken bestuurder is zondagavond op een politiecombi van de lokale politie Voorkempen geknald in Brecht. Een politievrouw raakte daarbij lichtgewond. Het ongeval gebeurde op de Eyndovensteenweg na een eerdere aanrijding … veroorzaakt door een andere dronken bestuurder.

jtp ella

De feiten speelden zich zondagavond af. De politie werd om 21.15u verwittigd omdat een wagen was ingereden op twee geparkeerde auto’s in de Eyndovensteenweg in Brecht. “De politie kwam ter plaatse om alle vaststellingen te doen, maar tijdens de afhandeling van het ongeval reed een ander voertuig achteraan in op de politiecombi”, legt woordvoerder Stefanie Verstappen van de lokale politie Voorkempen uit.

“Een collega die in de wagen zat, werd ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Ze raakte gelukkig slechts lichtgewond en mocht het ziekenhuis intussen opnieuw verlaten”, zegt Verstappen. De lokale politie Grens kwam ter plaatse om de vaststellingen van het tweede ongeval te doen omdat de politie Voorkempen uiteraard betrokken partij was.

Rijbewijs ingetrokken

Zowel de 46-jarige man die inreed op de geparkeerde wagens als de 44-jarige man die tegen de politiecombi knalde legden een positieve ademtest af. Hun rijbewijs werd voor twee weken ingetrokken. “Alle betrokken voertuigen moesten getakeld worden. Omstreeks 23u kon de Eyndovensteenweg opnieuw worden vrijgegeven.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen