© Shutterstock

Binnenkort grootste Zara ter wereld op een boogscheut van Vlaanderen

Vrijdag opent de grootste Zara-winkel ter wereld de deuren in de Koopgoot, een winkelcentrum in Rotterdam. De nieuwe winkel heeft een oppervlakte van zo’n 8.000 vierkante meter aan winkelruimte en 5 verdiepingen. Een waar walhalla dus voor de shopaholics onder ons!

vea
Bron: AD.nl

In de Koopgoot maakt de oude vestiging van de C&A plaats voor de nieuwe Zara en die verhuis is een grote onderneming. De vrachtwagens staan er namelijk nu al in de rij. In het hoekpand aan het winkelcentrum komen zowel een vestiging van Zara als Zara Home. Je kunt er straks dus niet enkel terecht voor kledij en accessoires, maar ook voor interieuritems.

Van de vijf verdiepingen zullen er 4 ingericht worden als winkel en de vijfde verdieping zal een magazijn vormen voor het personeel. De gevel van het pand aan het Beursplein is volledig gerenoveerd. Hoe de winkel er langs de binnenkant zal uitzien blijft nog een verrassing, want de ramen zijn voorlopig afgedekt met blauwe doeken.

De grootste Zara-winkel zal hoogstwaarschijnlijk ingericht worden volgens het nieuwste concept van Zara. De nieuwere winkels in Madrid en Londen zijn daar al een voorbeeld van. Daar word de inrichting gekenmerkt door de grote, lichtrijke ruimtes met het kledingstuk als middelpunt. Daarnaast zijn de winkels ook voorzien van zelfscankassa’s en andere technologische snufjes.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER