De speciale eenheden zijn op zoek naar minstens één gewapende man in Tervuren.
Volledig scherm
De speciale eenheden zijn op zoek naar minstens één gewapende man in Tervuren. © Marc Baert

Gewapende man verschuilt zich op golfterrein in Tervuren: speciale eenheden ontruimen buurt

De speciale interventie-eenheden van de federale politie zijn vrijdagmiddag massaal ter plaatse op het domein van Golf Ravenstein langs de Tervurenlaan in Tervuren. Op het domein zou zich minstens één gewapende man, vermoedelijk een inbreker, verschuilen.

  1. “Al 122.000 euro ingezameld maar dat is nóg niet genoeg”: hoe gaat het met Jade (3), die zonder oortjes werd geboren?
    PREMIUM

    “Al 122.000 euro ingezameld maar dat is nóg niet genoeg”: hoe gaat het met Jade (3), die zonder oortjes werd geboren?

    “Het lijkt echt of iedereen zijn steentje wil bijdragen.” Gilles Vanderschelde (41) en Emilie Van Haudenhove (36), de ouders van Jade (3) deelden een jaar geleden hun verhaal in onze krant. Hun dochtertje werd door een zeldzame aandoening, genaamd microtie, geboren zonder oortjes. Om een operatie van meer dan 200.000 euro in Amerika te bekostigen, startten Gilles en Emilie een jaar geleden met een vzw en een inzamelactie. Loopt de crowdfunding vlot? En hoe stelt Jade het op school? Wij spraken met papa Gilles Vanderschelde. “Uit verdere onderzoeken dook plots nog een probleem op.”
    Wemmel
  2. 50 minuten file op de E40 naar Brussel door ongeval ter hoogte van Haasrode: één rijstrook weer vrij
    Update

    50 minuten file op de E40 naar Brussel door ongeval ter hoogte van Haasrode: één rijstrook weer vrij

    De E40 is in Haasrode in de richting van Leuven donderdag sinds 16.15 uur zo goed als volledig versperd door een ongeval met een vrachtwagen. Er staat omstreeks 17.15 uur al zowat vier kilometer file met stilstaand verkeer, de wachttijd bedraagt er bijna een uur. Dat is vernomen bij het Vlaams Verkeerscentrum. Het is nog niet duidelijk hoe lang de problemen er zullen duren, de takeldienst is onderweg naar het ongeval.
    Oud-Heverlee