Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Luke Humphries maakt indruk en grijpt Grand Slam of Darts, Rob Cross maatje te klein

Luke Humphries heeft op een indrukwekkende manier de Grand Slam of Darts op zijn naam geschreven. Tegenstander Rob Cross holde van meet af aan achter de feiten aan. De eindstand was dan ook duidelijk: 16-8.

5 reacties

  • Hans Loyaerts

    5 maanden geleden
    MVG uitgeschakeld. Hij speelde inderdaad een veredelde cafématch. Waaraan zal hij nu de schuld geven.
  • Britt De Geest

    5 maanden geleden
    Er zitten een aantal spelers in bloedvorm. Van Price, Anderson, Cross, Bunting en Humphries bv heb ik al enorm genoten op deze grandslam. Ik kan niet wachten tot het wereldkampioenschap begint.
  • glenn wouters

    5 maanden geleden
    Inderdaad Beau doet dat heel goed. Ook mooi dat de dames en de heren tegen elkaar gooien. Dat gaat in darts perfect. Je kan hier gewoon een gemengde sport van maken omdat het niet aankomt op fysieke kracht.
  • Patrick Herie

    5 maanden geleden
    Zelfs meer dan dat... Lijkt mij prachtig om dit eens live mee te maken. Wat gezegt van Beau Greaves... Kan ook een stukje werpen.....daar gaan we nog veel over horen...
  • glenn wouters

    5 maanden geleden
    Ik heb al knappe wedstrijden gezien daar. En mijn favoriet Ryan Searle knap teruggekomen op Van Veen. Van Veen ook een topper in wording, geen twijfel mogelijk. De kenners kunnen de Belgen niet afbreken, over de rest wordt gezwegen.