© Getty Images

Travis Kelce licht tipje van sluier op over romance met Taylor Swift: “Ik kreeg hulp van haar familie om haar aandacht te trekken”

In een nieuw interview geeft NFL-speler Travis Kelce (34) een kleine inkijk in hoe zijn romance met de Amerikaanse superster Taylor Swift (33) ontstaan is. “Iemand speelde Cupido voor mij.”

(eadp)
Bron: The Wall Street Journal, People

Het is het drukst besproken liefdesverhaal van het moment. Al had het helemaal anders kunnen uitdraaien. Zo vertelde de Amerikaanse footballspeler Kelce al in de podcast New heights die hij heeft met zijn broer Jason. Want zijn eerste poging om te spreken met de popster tijdens de Eras Tour in juli ging de mist in. (Lees verder onder de foto)

© AP

In een nieuw gesprek met het magazine van The Wall Street Journal gaat hij er dieper op in. “Er waren zeker mensen die ze kende, die ook wisten wie ik was. En die zeiden: Yo, wist je dat hij zou komen? Ik had iemand die voor Cupido speelde.” Alleen wist hij dat pas toen ze hem zelf contacteerde. “Ze vertelde me precies wat er aan de hand was, en hoe fortuinlijk ik was dat ze contact opnam.”

LEES OOK. Taylor Swift en Travis Kelce poseren als koppel, inclusief “eerste kus”

LEES OOK. Records, zijn eigen datingshow en populairder dan ooit dankzij Taylor Swift: wie is American Football-ster Travis Kelce (33)?

De nichtjes en neefjes

Een paar familieleden van Swift hebben Kelce een handje geholpen om haar aandacht te trekken. “Ze zal me wellicht haten als ik dit zeg, maar toen ze naar Arrowhead Stadium (in Kansas City, red.) kwam, hebben ze haar de grote kleedkamer gegeven, en haar kleine nichtjes en neefjes maakten er foto’s… voor mijn kastje.” Ze ontmoetten elkaar voor het eerst in New York, maar waren toen al een tijdje aan het praten. “Ik wist dat het een fijn diner zou zijn, en gesprek. En wat het zou worden vanaf dan, zou het dan wel worden.” (Lees verder onder de foto)

© Getty Images

Kelce heeft grote woorden over voor zijn vriendin met 12 Grammy’s op de schouw. “Ik heb nooit iemand gedatet met dat soort aura rond zich. Ik moest er nooit mee omgaan, maar terzelfdertijd ren ik er niet van weg. De kritiek die ze krijgt, hoe vaak ze onder het vergrootglas ligt, elke dag, paparazzi aan haar huis, aan elk restaurant waar ze heengaat, na elke vlucht die ze neemt, … Ze leeft gewoon, en ze geniet van het leven. Als zij zo reageert, dan ben ik maar beter niet degene die raar doet.”

Hij noemt haar bovendien “hilarisch” en “een genie”. Bovendien delen ze dezelfde visie op familie en werk. “Iedereen weet dat ik een familieman ben. Haar team is familie, en doet veel dingen tijdens de tour, de marketing, ze zijn er voor haar, dus ik denk dat ze die waarden ook heeft. Wat precies in mijn straatje past.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer