Clouseau in het Sportpaleis meteen uitverkocht, intussen staat teller op tien concerten

“Zijn het er twee? Tof. Zijn het er drie? Magnifiek. Zijn het er vier? Te gek! Hoe meer, hoe beter.” Clouseau hoopte op meer dan één concert in het Sportpaleis. Het zijn er intussen tien geworden.

(eadp)

En of er in Vlaanderen nog interesse is in Clouseau in het Sportpaleis. In een flits waren alle kaartjes voor hun aangekondigde verjaardagsconcert in de Antwerpse zaal op 20 december 2024 uitverkocht. Meteen werd er een tweede en derde datum aan toegevoegd. Op 21 en 23 december. Maar ook daar bleek de interesse zodanig groot dat een vierde en vijfde concert niet kon uitblijven, op 27 en 28 december. Dat maakt dat de teller van de groep rond de broers Koen en Kris Wauters intussen al op 130 Sportpaleis-concerten staat. 120.000 kaarten gingen er in een uur tijd de deur uit.

Het gaat zelfs verder. Want er werden nieuwe data aan de lijst toegevoegd, waardoor er nu al tien concerten in het Sportpaleis gepland staat. En de verjaardag nog tot in 2025 gevierd wordt. Meer info en kaarten zijn nu te koop via sportpaleis.be.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer