Paul Fierens

4 gewonden, onder wie zwangere vrouw, bij verkeersongeval in Hoogstraten

In Hoogstraten zijn vier mensen, onder wie een zwangere vrouw, gewond geraakt bij een verkeersongeval. Alle gewonden werden overgebracht naar het ziekenhuis, maar over de ernst van hun verwondingen is niets bekend.

In Hoogstraten zijn gisteravond rond 22 uur 4 mensen gewond geraakt bij een verkeersongeval.  Twee auto's zijn frontaal op elkaar gebotst in de straat Meersel, de verbindingsweg tussen de deelgemeenten van Hoogstraten Meer en Meersel-Dreef. 

Een kleine bestelwagen die uit de richting van Meersel-Dreef kwam, week te veel uit naar links en kwam op het rijvak van de andere richting terecht.  Daar botste hij op een auto die uit de richting van Meer kwam. De chauffeur van de andere auto probeerde nog uit te wijken, maar uiteindelijk was de botsing niet te vermijden. 

In de kleine bestelwagen zaten twee mannen, in de personenauto een man en een zwangere vrouw.  Ze raakten allemaal gewond en werden overgebracht naar ziekenhuizen in Antwerpen en Turnhout. Over de ernst van hun verwondingen is niets bekend.  Door het ongeval was de weg tussen Meer en Meersel-Dreef een tijdlang versperd in beide richtingen.

Meest gelezen