© jcr

Truiense kappers knippen haren van 42 kindjes voor het goede doel

Sint-Truiden -

De Truiense kapper Kenny Detre trakteerde zondag zo’n 42 kinderen op een gratis kappersbeurt. “Het ging om gezinnen die het niet al te breed hebben en voor wie naar de kapper gaan niet zo vanzelfsprekend is.”

Een regelmatige kappersbeurt is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Daarom besloot de Truiense kapper Kenny Detre om samen met enkele collega’s kappersbeurten te doneren voor kinderen uit gezinnen die het minder breed hebben. “Via Sint-Vincentius kwam ik in contact met de Truiense voedselbank”, vertelt Kenny. “Via hen organiseerden we een inschrijving voor onze gratis kappersbeurten. Iets meer dan 40 kinderen tussen 0 en 15 jaar kwamen zondag langs voor een kappersbezoek.”

Samen met collega’s Triera, Tamara en Donna gaf kapper Kenny de kinderen een make-over en advies om hun haar te verzorgen. En er was nog meer. Via het Ferm Mamadepot van Mielen-boven-Aalst werden pakketjes samengesteld met leuke cadeaus voor de kinderen. Ook Sinterklaas gaf via Sint-Vincentius en kappers Triera en Donna lekkers mee, zodat alle kinderen die langskwamen ook iets lekkers meekregen. (jcr)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer