Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Anderlecht AND
2
EINDE
1
RWDM RWD
  • 74' Goal Anders Dreyer
  • 90'+1' Goal Luis Vázquez
  • Xavier Mercier Goal 16'

“Voorzet van Vertonghen zei alles”: opluchting bij Riemer na zege tegen RWDM, paars-wit loopt in op leider Union

MATCHVERSLAGEen Brusselse derby zónder Hazard-broers, ook Thorgan moest in laatste instantie geblesseerd afhaken. Samen met grote broer Eden zagen ze een spannend duel tussen Anderlecht en RWDM. Een duel dat in de slotminuten werd beslist door Luis Vázquez. De Argentijn zette het Lotto Park in vuur en vlam. “Dit was zeker een moeilijke match voor ons.”

34 reacties

  • Erik De Ridder

    5 maanden geleden
    Gaan we hier nu opnieuw over zeveren dit is een terechte penalty iedereen die voetbal gespeeld heeft weet dat voet vooruit met de noppen richting enkel is eigenlijk alleen maar Rood. Trouwens als hij de voet van Delaney niet raakt is die bal gewoonweg binnen dus bekijkt u de beelden nog maar eens rustig zou ik zeggen !
  • Marko Decandt

    5 maanden geleden
    Laten we eerlijk zijn, RWDM heeft 1 kans gehad, een counter dan nog en dan ook nog paal binnen met een wegdraaiende bal, wat puur geluk is. Anderlecht was velen malen beter, het had gemakkelijk 5-1 kunnen geweest zijn.
  • Eve Schelfout

    5 maanden geleden
    Penalty krijg je nooit als het niet in Anderlecht is. Triestig
  • HUGO WILLEMS

    5 maanden geleden
    RWDM mist 6 basisspelers. Die zullen er bij zijn met de terugmatch in Molenbeek. Als Anderlecht dan zo durft te voetballen leggen we ze gewoon over onze knie als nooit gezien voordien. Reine-Adelaide’s pass gezien voorafgaand aan doelpunt van Molenbeek ? Van die jongen gaat men nog horen. Als iedereen terug is, is RWDM de best ploeg van 1A. Dit is geen blij, gene zever. Tot binnenkort. 🙂💪
  • GUIDO LAMMENS

    5 maanden geleden
    verdiende overwinning van RSCA maar met de medewerking van de arbitrage. 2de kaart van Camara en strafschop zijn overdreven. Er zijn in one kampioenschap 2 manieren arbitrage :1 voor de de Grote ploegen en 1 voor de andere.