© nma

Prins Glenn I en prinses Alissia I zwaaien de scepter over het Lommelse carnaval

Lommel -

In Lommel verzamelden vrijdagavond 24 november de carnavalsprinsen en -prinsessen samen met de carnavalisten van de verschillende carnavalsverenigingen van in en buiten Lommel in de zaal Den Horst voor een heus feest.

Nele Mannaerts

Tijdens de avond werd de nieuwe Lommelse hoogheid bekendgemaakt. Aftredend prinses Ellen I gaf haar scepter van het Lommelse carnaval door aan prins Glenn I, prinses Alissia I, adjudant Brent en hofdame Anneke. “We zijn er zeker van dat zij het plezier van carnaval zullen tonen op de verschillende activiteiten die binnen en buiten Lommel zullen plaatsvinden”, zegt Stijn Mannaerts, voorzitter van Carnaval Lommel.

Kersvers prinsenpaar Glenn I en Alissia I waren alvast helemaal in hun nopjes. “We gaan er een knaljaar van maken”, klonk het. “Het is geweldig dat wij Carnaval Lommel mogen vertegenwoordigen. We hebben met onze groep CV De Rakkers ook een feestjaar met ons 11-jarig bestaan. Het is een droom die uitkomt. We gaan er een mooi feestjaar van maken met drie stoeten in Lommel. De jaarlijkse carnavalsstoet van in Lommel-Centrum op zondag 11 februari, de kinderstoet van de Verenigde Lutlommelaren en de lichtstoet in Lommel-Centrum die onze groep zal organiseren op 30 maart.”

© nma

© nma

© nma

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer