Astrid Coppens wil geen plastische chirurgie: “Ik ben bang om eruit te zien als een konijn”

Astrid Coppens (40) zal de natuur haar gang laten gaan en is niet van plan botox of plastische chirurgie te ondergaan om er jong te blijven uitzien.

Het is tien jaar dat Astrid Coppens’ kledinglijn ‘Black Label’ in de winkelrekken van ZEB hangt. Coppens staat zelf model voor haar ontwerpen. In een gesprek met het weekblad Story krijgt ze complimenten over haar looks. Coppens reageert: “Ik blijf op gewicht, ook al heb ik twee kinderen op de wereld gezet. Alleen heb ik door die zwangerschappen wel wat meer vrouwelijke rondingen gekregen, maar dat vind ik net mooi. Grijze haren heb ik nog niet. En die paar rimpeltjes neem ik er met plezier bij, want dat heeft ook zijn charme. Aan botox of plastische chirurgie ga ik me niet wagen. Ik ben bang om eruit te zien als een konijn, want zoiets valt op, he.”

LEES OOK. Astrid Coppens getuigt over haar miskramen: “We zijn allebei beginnen wenen bij het onderzoek. Dat was verschrikkelijk”

Coppens legt ook uit waarom ze haar ontwerpen zelf voorstelt: “Dat is een must. Zo schep je tenslotte een vertrouwensband met je klanten. Het is mijn lijn, dus ik wil ook het gezicht zijn. Al zetten we er ook altijd een totaal ander type model naast, zodat de mensen kunnen vergelijken. En ik denk niet dat ik op mijn vijftigste nog altijd model zal zijn.”

Over haar jongste dochter Joey-Lee (1 jaar oud) vertelt ze dat het pittig is. “Rond vijf uur zet ze haar keel open, dus dan moeten Bram of ik eens opstaan om te gaan kijken. Hij kan nadien opnieuw de slaap vatten, maar ik niet, en dat slaaptekort hakt er toch wel in. Ik voel me enorm moe.” (pom)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER