Blind Getrouwd-kandidaten houden reünie en vieren liefde van overblijvend koppel

Dit seizoen overleefde maar één Blind Getrouwd-koppel: Brecht en Jolien. Dat werd dinsdag gevierd op een bijeenkomst met andere Blind Getrouwd-kandidaten, ook uit vorige seizoenen.

POM

Het is een beetje een halfjaarlijkse traditie geworden: deelnemers van verschillende edities van Blind Getrouwd komen nog eens samen om herinneringen op te halen en te polsen hoe het gaat met elkaars relatie.

(lees verder onder de foto)

© Instagram

Deze week was het weer zover. Dan kwamen een paar koppels uit de recente en de vorige Blind Getrouwd-editie samen in Dilbeek.

(lees verder onder de foto)

© Instagram

Wie nooit ontbreekt op die reünies zijn Stijn en Nuria, hét koppel uit het allereerste seizoen van Blind Getrouwd. Ook nu waren ze er weer bij op bijeenkomst in Dilbeek, afgelopen dinsdag. Nuria was de organisator van de bijeenkomst. Ze had deze keer gekozen voor Mohícan op kasteeldomein Nieuwermolen. De Blind Getrouwd-kandidaten kregen ze een vijfgangenmenu geserveerd.

(lees verder onder de foto)

© Instagram

Schoven ook mee aan de tafel: Line Verckist en Victor van Meerten, ondertussen al vijf jaar getrouwd, en Stijn Van Poucke en Nuria Gilizintinova (al 8 jaar getrouwd).

De ondertussen alweer gescheiden Emma Ramirez en Emile Vandekerckhove kwamen toch naar de bijeenkomst. Fleur Billiet en Isabelle Olivier waren er ook alleen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer