Moeder gebruikt slim trucje om dochter ongemerkt te volgen tijdens haar eerste schoolreis: “Het gaf me veel gemoedsrust”

Toen het dochtertje van Shaylin Martin thuiskwam met een briefje waarop stond dat ze op schoolreis zou gaan naar de zoo, sloeg de vertwijfeling toe bij de Amerikaanse mama. Ze wilde haar dochter dolgraag mee laten gaan, maar wilde haar ook heel graag in het oog houden. Shaylin kon echter geen dagje vrijaf nemen om chaperonne te spelen in de zoo, dus bedacht ze een ander plannetje om Keilani ongemerkt te volgen.

pjv

Shaylin dacht terug aan de armband met een Apple Airtag die ze een tijdje geleden gekocht heeft en besloot het ding - ongemerkt - mee te geven met haar dochter. “Ik vreesde dat ze de tracker af zou doen als die rond haar pols hing”, aldus de moeder. “Dus koos ik voor discretie.” Shaylin maakte daarom een staart in het haar van Keilani en gebruikte de armband met Airtag als rekker. “Zo kon ik haar de hele schoolreis volgen”, klinkt het nog op Tiktok, waar de video van de ongeruste mama al 18 miljoen keer werd bekeken. “Het gaf me enorm veel gemoedsrust.”

bekijk ook

Moeder deelt slim trucje om waardevolle spullen te verbergen tijdens een dagje strand: “Want wie steelt nu een vuile luier?”

Papa test sluw trucje uit om te zien of dochter écht slaapt: “Geniaal!”

Moeder van twee gaat viraal met McDonald’s-hack: “Dit verandert mijn leven”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer