Mathias en Dieter Coppens gaan diepe gesprekken niet uit de weg in ‘Boer Coppens’: “Misschien moet ik in therapie voor mijn faalangst”

tvIn ‘Boer Coppens’ nodigt hobbyboer Mathias Coppens (45) elke week een andere gast uit op een boerderij. Samen gaan ze farmsitten, maar hebben ze ook intieme gesprekken. In de eerste aflevering praat neef Dieter (45) openlijk over zijn plankenkoorts, een angst die hem soms maanden wakker houdt.

  1. Hoogst uitzonderlijk in ‘Boer zkt vrouw’: Silke en Chloë beslissen zelf om programma te verlaten
    TV

    Hoogst uitzonder­lijk in ‘Boer zkt vrouw’: Silke en Chloë beslissen zelf om programma te verlaten

    Veel drama in de negende aflevering van ‘Boer zkt vrouw’. Zowel voor boer Martijn (35) als Thomas (29) is het tijd om één van hun uitverkoren vrouwen naar huis te sturen. Martijn moet Lynnsie troosten bij haar vertrek, maar bij boer Thomas kiezen Silke en Chloë er zelf voor om op te stappen. “Het blijft vriendschappelijk”, klinkt het. Bij boerin Sanne biecht Robin op dat hij vlinders in zijn buik heeft, maar die gevoelens zijn nog niet wederzijds.
  2. Na ontslag bij ‘Thuis’ duikt Muriel Bats op in ‘Familie’: “Ik had er genoeg van om de hele tijd tegen mezelf te vechten”
    PREMIUM
    TV

    Na ontslag bij ‘Thuis’ duikt Muriel Bats op in ‘Familie’: “Ik had er genoeg van om de hele tijd tegen mezelf te vechten”

    ‘Na mijn ontslag bij ‘Thuis’ voelde ik mij een beetje verslagen. Moest ik mezelf op mijn 50ste opnieuw gaan verkopen?’ Dat ‘bedelen’ is verleden tijd voor Muriel Bats (56). Zij staat opnieuw op de set, deze keer die van ‘Familie’. En behalve acteren, heeft Muriel ondertussen ook nog een job als uitvaartmoderator. Dat vertelt ze in ‘Dag Allemaal’ in een gesprek over de pijnlijke nasleep van haar ontslag en haar niet-traditionele relatie met vriend Leo. “Na elf jaar wonen we niet samen. Waarom zouden we?”