Gerechtspsychiater Paul Cosyns noemt de aanranding "atypisch".
Volledig scherm
PREMIUM
Gerechtspsychiater Paul Cosyns noemt de aanranding "atypisch". © google / Photo News

Jonge vrouw (20) die wildvreemd meisje (3) aanrandt in midden van H&M geeft pedofiele neiging toe: “Het gebeurde in een opwelling”

De jonge vrouw die in een vol winkelcentrum een meisje van drie aanrandde, verklaarde zelf dat ze pedoseksuele neigingen heeft. En dat doet zelfs bij gerechtspsychiaters de wenkbrauwen fronsen. “Zelfs in de vakliteratuur is daar zeer weinig over geweten. Maar in deze zaak zijn vooral de plaats en het feit dat het om een wildvreemd kindje gaat zo opvallend”, klinkt het. De vrouw had zelfs de broek van het kleine meisje al uitgetrokken.

9 reacties

  • willy staes

    5 maanden geleden
    Ik denk dat er evenveel vrouwen zijn als mannen die pedofiel zijn , het is echter veel moeilijker om deze te ontmantelen, het is normaal dat vrouwen kinderen wassen en verzorgen , zitten er daarbij ook geen deel verdoken pedo's bij ?
  • David Buytaert

    5 maanden geleden
    Bij vrouwen valt dat minder op dan bij mannen omdat vrouwen meer zorgen voor de kinderen
  • Erwin Bockstael

    5 maanden geleden
    Pamper maatschappij, je moet met ze praten, die mensen hebben hulp nodig bla bla bla. Dat kind mag duizend uur therapie krijgen en nog zal het afzien dus geen compassie maatschappij meer en in de gevangenis der mee per direct. Van kinderen moet je blijven en geen enkel excuse praat dat goed.
  • Monique Moens

    5 maanden geleden
    Ho maar dan is het niks hoor. allee komaan. al heb je die gevoelens, je verstand zegt toch wel heel iets anders toch?
  • Freddy De Vos

    5 maanden geleden
    Vrouw opnemen en begeleiden en indien nodig opsluiten. We hebben al genoeg kinderdrama in dit land