Man neergeschoten voor zijn woning in Jette

De schietpartij vond plaats langs de Tentoonstellingslaan in Jette.© google

Jette -

In de Brusselse gemeente Jette is donderdagavond een man gewond geraakt bij een schietpartij. Het slachtoffer kreeg vlak voor zijn woning een kogel in het been. Het parket onderzoekt de zaak.

 Het slachtoffer verwittigde rond 22.30 uur de politie. “Hij gaf te kennen dat hij voor zijn woning in de Tentoonstellingslaan een schotwonde in het been had opgelopen”, zegt Stefan Vandevelde van het Brusselse parket. “De politiediensten zijn onmiddellijk overgegaan tot het toedienen van de eerste zorgen waarna het slachtoffer door de hulpdiensten werd overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere verzorging. De man verkeert niet in levensgevaar.”

Sporenonderzoek

Het parket liet de technische recherche van de federale politie ter plaatse komen voor een sporenonderzoek. “Ook de camerabeelden uit de buurt zullen worden geanalyseerd”, aldus Vandevelde. “Het onderzoek is lopende om de exacte omstandigheden van het incident te achterhalen. In het belang van het onderzoek geeft het parket geen verdere commentaar over deze zaak.”(CVH)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen