Jan Decleir zorgt dankzij Sven De Ridder opnieuw voor een warme eindejaarsperiode.

Dan toch nog Jan Decleir in de kerstperiode: Sven De Ridder verrast op eerste dag advent

Antwerpen -

Geen eindejaar zonder Jan Decleir maar dit keer gebeurt dat in een onverwachte rol. Hij leent zijn stem aan de verteller in Secret Santa, de kerstkomedie van Sven De Ridder Company die donderdag in première gaat.

Guy Van Vliet

Een glunderende Sven De Ridder lanceerde de goed bewaard gebleven verrassing bewust op 3 december. Deze zondag betekent dit jaar de echte start van de kerstperiode. “Op deze eerste zondag van de advent nog een verrassing van formaat. Niemand minder dan Jan Decleir zal te horen zijn als verteller in onze nieuwe kerstkomedie Secret Santa! Het is een grote eer om opnieuw met deze levende legende te mogen samenwerken”, kondigde een enthousiaste Sven De Ridder zondagochtend aan.

De kerstkomedies van Sven De Ridder werden op korte tijd even traditioneel als de kalkoen. In Secret Santa draait het dit keer om twee verstokte vrijgezellen, die van hun oom Noël de opdracht krijgen om een lief te vinden voor kerstmis. De broers doen dan maar beroep op twee oude kennissen, om op kerstavond hun kersverse vriendinnen te ‘spelen’. Het lijkt de ideale oplossing maar is wellicht toch niet het beste idee dat ze ooit al hadden...

Jan Decleir was een kwarteeuw dé Sinterklaas voor de Vlaamse kinderen, onder meer dankzij de jaarlijkse Intrede van de Sint, verschillende programma’s op Ketnet en de Vlaamse Sinterklaasfilm Ay Ramon. Daarna verschoof hij drie jaar van Sinterklaas naar de kerstman, voor drie Familie Claus-films op Netflix. En nu is hij dus vanaf donderdag te horen in de nieuwe kerstkomedie van Sven De Ridder Company.

Secret Santa, tot en met 7 januari in Fakkeltheater Antwerpen, www.svenderiddercompany.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER