ANP /  ANP / rv
Volledig scherm
© ANP / ANP / rv

KIJK. “Respectloos en schandalig!” Schotten niet te spreken over insinuaties dat ze Engeland zouden helpen

De Red Flames kunnen vanavond groepswinnaar worden in de Nations League en maken zo nog kans op een ticket voor de Olympische Spelen. Dan moeten ze wel zelf winnen van Nederland én rekenen op puntenverlies van Engeland tegen Schotland. Al is er nog één pittig detail: Engeland en Schotland gaan samen als Team Groot-Brittannië naar de Spelen. Lees: de Schotse speelsters hebben dus ook baat bij een overwinning van de Engelsen. Al willen ze over het Kanaal niet weten van dergelijke insinuaties: “Respectloos en schandalig is het!”

31 reacties

  • Gino De Craemer

    5 maanden geleden
    0-6...ze hebben de Engelsen niet proberen te helpen? 😂 Best dat hun plannetje mislukt is ...
  • Marcus Camps

    5 maanden geleden
    De Schotten moeten het niet 'schandalig' vinden, maar een punt pakken. Nochtans zal de uitslag duidelijk zijn. Ik gok op 5-1 of 4-0 en GB gaat naar de Olympische spelen. Al de wedstrijden van Schotland neutraliseren in deze competitie en de winnaar sturen.
  • Phil Duncan

    5 maanden geleden
    van degenen die het probleem gecreëerd hebben , de Uefa , uiteraard geen reactie . Engeland moet op de OS staan . En al die zogezegde vaderlandsliefde zal wel wijken voor deelname aan de OS .
  • Pieter Verhulst

    5 maanden geleden
    Als je twee keer gelijk speelt tegen Schotland moet je niet zeuren over complotten. Met die vier extra punten stonden de frames er nu drie voor en dan was het nog niet zeker is ze door gingen.
  • Etienne Vanhoegaerden

    5 maanden geleden
    Wat zouden ze doen moest Schotland doorgaan GB Schotland team?