© Charley Gallay/Getty Images for ELLE

Jennifer Lopez steelt de aandacht op rode loper met vreemd ‘borstharnas’

Tijdens de 2023 ELLE Women in Hollywood Celebration ging dit jaar de outfit van Jennifer Lopez met alle aandacht lopen. Haar korte, glimmende top had namelijk wel erg veel weg van een borstharnas.

Camille Van Puymbroeck

J.Lo verscheen op de rode loper van het event met haar wederhelft Ben Affleck. Ze werd die avond in de bloemetjes gezet als ‘icon’ en gaf ook een speech.

LEES OOK:

“Het is heel ontroerend om in een zaal vol krachtige vrouwen te staan die allemaal opkomen voor elkaar, die voor elkaar zorgen en die elkaar opbeuren. Het is simpelweg heel, heel ontroerend”, aldus Lopez. “Van alle dingen die ik als klein meisje dacht dat ik zou worden, had ik nooit gedacht aan een icoon.”

© Matt Winkelmeyer/Getty Images for ELLE

Toch was het niet haar speech of haar ‘icon’-award die alle aandacht kreeg, maar haar opvallende top. Die was afkomstig uit de ready-to-wear collectie van Grace Ling voor het voorjaar van 2024. Het ‘borstharnas’, zoals we het kledingstuk voor het gemak zullen noemen, is gemaakt van een zilverkleurig metaal en helemaal op maat van J.Lo gegoten. Haar neklijn werd weliswaar volledig bedekt, maar de onderkant van haar borsten én haar buikspieren waren wel zichtbaar.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer