Donald Trump voor Trump Tower in New York, 1987.
Volledig scherm
PREMIUM
Donald Trump voor Trump Tower in New York, 1987. © Getty Images

Hoe Donald Trump zijn New Yorkse vermogen opblies (en ook weer kwijt kan raken)

Donald Trump vestigde zijn naam met de Trump Tower in New York. Maar dit luchtkasteel dreigt hem te ontvallen nu de rechtszaak in New York het einde nadert.

2 reacties

  • Chris Van den Eede

    5 maanden geleden
    Mee eens Johan maar als hij weer verkozen wordt dan is dat een doodsteek voor Europese welvaart. En dan dreigt Poetin al zijn wensen uit te komen, kan iemand dat aub aan de Amerikanen uitleggen. Wat in Europa gebeurt zal rechtstreekse gevolgen hebben voor de Amerikaanse economie maar die link wordt te weinig belicht. Niemand luistert naar Biden, die heeft zoveel goed gedaan maar de Amerikanen beseffen dat gewoon niet. Dat is cruciaal en verontrustend.
  • johan fransaert

    5 maanden geleden
    ik heb het al eens in een vroegere opinie gezegd en ik blijf erbij, het domste wat Trump ooit heeft gedaan is zich verkiesbaar te stellen en er mee doorzetten, voor dat was hij gewoon een van de vele louche zakenmannen in Amerika en kon hij prima onder de radar blijven, maar door zich te laten verkiezen als president heeft hij a.h.w. een doelwit voor het gerecht en de belasting dienst op zijn rug geplaatst (dom zeer dom).