© De Lijn

Vrouw deelt klappen uit aan buschauffeur van De Lijn in Gent, man voor verzorging naar ziekenhuis gebracht

In Gent heeft een vrouw klappen uitgedeeld aan een buschauffeur van De Lijn. De chauffeur is naar het ziekenhuis gebracht, de vrouw is opgepakt door de politie. Het incident gebeurde tijdens de pauze van de man. Hij had de vrouw niet onmiddellijk laten opstappen waarop zij uithaalde.

In Gent is een buschauffeur gewond geraakt na een aanval door een agressieve vrouw. Het incident gebeurde vanmiddag ter hoogte van de Belvedereweg, in de buurt van de Watersportbaan. Daar is de eindhalte van buslijn 38.

De buschauffeur stond er even om pauze te nemen. De deuren van de bus waren daarom gesloten. Een vrouw maakte aanstalten om op te stappen, maar kon niet meteen binnen. Pas na een tijdje opende de chauffeur de deuren. 

De ongeduldige vrouw reageerde agressief en deelde, net na het instappen, klappen uit. "We kwamen ter plaatse en toen was de agressor er nog. De persoon is opgepakt en voor ondervraging meegenomen naar het commissariaat", bevestigt Matto Langeraert van de politie. "De buschauffeur is voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht." Welke verwondingen de man opliep, is nog onduidelijk. 

Meest gelezen