Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photo News

Pommelien Thijs verklapte nieuws over tweede seizoen "Knokke off" al in outfit op Pukkelpop: "Niemand heeft het gezien"

Het tweede seizoen van "Knokke off" stond in de sterren geschreven. En wie tijdens het gastoptreden van Pommelien Thijs bij Bazart op Pukkelpop goed had opgelet, kon een duidelijke hint zien in haar outfit. "Maar letterlijk niémand had iets door", vertelt Thijs bij MNM.

Er werd al een tijdje gefluisterd dat de veelbekeken VRT MAX-reeks "Knokke off" een vervolg zou krijgen. Hoofdrolspeelster Pommelien Thijs wist ook al even dat het tweede seizoen er effectief zou komen. Lang voor de officiële communicatie vandaag hintte Thijs op dat vervolg tijdens haar gastoptreden bij Bazart op Pukkelpop.

Aan haar zelfgemaakte outfit hing Thijs enkele koeientags, waaronder ook eentje waar - weliswaar in heel kleine letters - "Knokke off 0002" op stond. Vreemd genoeg heeft niemand van de pers of het publiek dat opgemerkt, vertelt ze bij MNM. (zie onderstaande foto in Instagrampost)

"Op Pukkelpop wist ik al een tijdje dat "Knokke off 2" er zou komen, al lang eigenlijk", vertelt Pommelien Thijs bij MNM. "Niemand heeft ingepikt op die duidelijke hint in mijn outfit daar. Dat is helemaal stiekem voorbijgegaan. Wel goed eigenlijk, want vanuit de productiehuizen waren ze ongerust, omdat het nieuws nog niet mocht lekken. Dus eigenlijk goed dat niemand het gezien heeft."

Het nieuws mocht niet lekken, maar ik wou toch een kleine hint geven, en die heeft niemand gezien

Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photo News

De opnames van "Knokke off 2" staan gepland voor de zomer van 2024. "Ik kijk er vooral naar uit om iedereen terug te zien. Het was een heel fijne cast, maar iedereen heeft het druk, dus het is niet makkelijk om op regelmatige basis contact te houden."

"Op de rol van Louise zal ik me opnieuw moeten voorbereiden, want de vorige opnames van "Knokke off" zijn al een tijdje geleden. Wel fijn, want dan voelt het weer als nieuw. Ik denk dat er meer rond Louise te vertellen zal zijn, dan puur de verhaallijnen rond liefde en de keuze voor Alex of Daan."

Meest gelezen