Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Kreeg geheelonthouder Uijtdebroeks gedwongen alcohol opgegoten? Achtergrond bij hoe hij gepest werd bij BORA

Nieuwe wending in de zaak Cian Uijtdebroeks (20): de jonge Belg zou zijn contract bij BORA-hansgrohe hebben verbroken omdat hij gepest zou zijn. Bij zijn ex-ploeg wordt ontkend. Wie heeft en krijgt gelijk? En hoe kan je pestgedrag eigenlijk bewijzen?

12 reacties

  • Alain Flamant

    5 maanden geleden
    Cian: niet aantrekken. Jij bent onze nationale fierheid. Top kerel!
  • Patrick Debelder

    5 maanden geleden
    Plots verandert alles als er geld mee is gemoeid ! De zoveelste zet van Richard Plugge om de wielersport naar zijn hand te zetten en alle stilzwijgende en andere overeenkomsten aan zijn laars te lappen . Maar of dit de wielersport in de toekomst ten goede komt is de grote vraag ?
  • Ward Berden

    5 maanden geleden
    Wat er exact gebeurd is, zullen wij niet te weten komen. We hebben wel kunnen zien hoe er daar een bijzondere dynamiek in de ploeg zat tijdens de voorbije Vuelta. Waar rook is, is vuur?
  • Maurice Berden

    5 maanden geleden
    Het was afgelopen seizoen heel duidelijk. Uijtdebroeks werd helemaal niet gesteund door ploeg en ploegmakkers, soms zelfs flagrant tegengewerkt. En dit op meerdere manieren. Bora Hansgrohe wil nu toch nog snel wat geld uit die affaire kloppen. Als de feiten bewezen worden zou men onmiddellijk het World tour statuut van de ploeg moeten afpakken.
  • Rik Libot

    5 maanden geleden
    De Wout gaat hem onder zijn vleugels nemen. Die gunt zijn ploegmakkers zelfs een overwinning.