Openda kijkt Real Madrid in de ogen, Bakayoko en Vertessen treffen Dortmund: dit zijn de achtste finales in de Champions League

De Belgen in de Champions League kennen hun tegenstanders. Loïs Openda kijkt met RB Leipzig Real Madrid in de ogen. Johan Bakayoko treft met PSV Borussia Dortmund. Ontdek hier alle affiches in de 1/8ste finales van de Champions League.

Valerie Van Avermaet

Leandro Trossard moet met Arsenal voorbij FC Porto in de 1/8ste finales van de Champions League. Johan Bakayoko en Yorbe Vertessen kijken met PSV het Duitse Borussia Dortmund van Thomas Meunier in de ogen.

Rode Duivel Loïs Openda neemt het met Leipzig op tegen grootmacht Real Madrid. Axel Witsel en Atlético Madrid moeten Inter proberen te verschalken. Titelverdediger Manchester City, met Kevin De Bruyne en Jérémy Doku, treft FC Kopenhagen.

Napoli - FC Barcelona, PSG - Real Sociedad en Lazio - Bayern München zijn de overige 1/8ste finales in de Champions League. De heenrondes van de 1/8ste finales gaan door op 13, 14, 20 en 21 februari, de terugwedstrijden worden gespeeld op 5,6,12 en 13 maart.

Achtste finales:

Porto - Arsenal

PSG - Real Sociedad

PSV - Borussia Dortmund

FC Kopenhagen - Manchester City

Napoli - Barcelona

Inter - Atlético

Lazio - Bayern München

RB Leipzig - Real Madrid

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer