De Ruien, de toeristische trekpleister die begeleide wandelingen in de ondergrondse tunnels en gangen onder het Antwerpse stadscentrum aanbiedt.
Volledig scherm
De Ruien, de toeristische trekpleister die begeleide wandelingen in de ondergrondse tunnels en gangen onder het Antwerpse stadscentrum aanbiedt. © De Ruien

Klant ontdekt datalek bij Antwerpse Ruien: “Ineens kreeg ik toegang tot persoonlijke gegevens van de vorige klant”

Bij De Ruien, de toeristische trekpleister die ondergrondse wandelingen onder het Antwerpse stadscentrum organiseert, heeft zich een datalek voorgedaan. Het lek werd ontdekt door een klant die online een cadeaubon probeerde te bestellen. “Ik kon gratis toegang krijgen tot De Ruien, moest ik dat gewild hebben.”

  1. Antwerpse haven verliest met Jan Pellens (84) visionair man: “Bedacht als baas van Hessenatie concept van containerterminals aan Schelde”

    Antwerpse haven verliest met Jan Pellens (84) visionair man: “Bedacht als baas van Hessenatie concept van container­ter­mi­nals aan Schelde”

    “Een visionair man, ontzettend belangrijk voor de groei van Antwerpen als containerhaven. Op persoonlijk vlak veeleisend voor zijn medewerkers, maar ook voor zichzelf.” Havenkringen reageren met veel respect op het overlijden van Jan Pellens (84). Hij was in de jaren 80 en 90 de grote man van Hessenatie, het overslagbedrijf dat later – na een fusie met Noord Natie – werd overgenomen door het Singaporese PSA. Pellens was ook geruime tijd voorzitter van AGHA, de voorloper van Alfaport, koepel van werkgeversorganisaties in de Antwerpse haven.
    Antwerpen
  2. OPROEP. Dreigende kaalslag in iconische Ter Rivierenlaan in Deurne: moet district plannen voor heraanleg bijsturen?

    OPROEP. Dreigende kaalslag in iconische Ter Rivieren­laan in Deurne: moet district plannen voor heraanleg bijsturen?

    Waar bomen sneuvelen, laaien emoties op. De plannen voor een grondige heraanleg van de Ter Rivierenlaan in Deurne vangen heel wat tegenwind. Buurtcomité ‘Allez Allée’ beloofde juridisch tot het uiterste te zullen gaan om 111 bomen te redden. Onlangs werden meer dan 1.100 bezwaarschriften verzameld, in de hoop de plannen tegen te houden. Lukt dat niet, dan willen buren zelfs gerechtelijke stappen ondernemen. Wat denkt u: moeten de plannen voor de heraanleg van de iconische Deurnese straat worden bijgestuurd? Of houdt men beter voet bij stuk?
    Deurne