En dat vanop de eerste rij: Thibaut Courtois geniet enkele dagen na vernietigend interview van NBA-wedstrijd in Amerika

Thibaut Courtois is een sportfanaat in hart en nieren. Omdat de doelman al enkele maanden met een blessure aan de kant staat, kan Courtois eindelijk wat tijd vrij maken een wedstrijdje live mee te pikken. Zo was Courtois afgelopen nacht samen met zijn vrouw Mishel aanwezig om de NBA-wedstrijd van de Dallas Mavericks en de LA Clippers vanop de eerste rij te aanschouwen.

Jens Jacobs

Twee dagen nadat Thibaut Courtois in een uitgebreid interview uitlegde waarom hij enkele maanden geleden plots de Rode Duivels verliet na een dispuut met bondscoach Domenico Tedesco, vertoefde de doelman afgelopen nacht alweer in de Verenigde Staten. Courtois was er, samen met zijn vrouw Mishel en enkele Real Madrid-ploegmaats aanwezig om vanop de eerste rij te genieten van een basketbalwedstrijd.

Echt veel geluk bracht de aanwezigheid van onze landgenoot niet. De Mavericks gingen met 111-120 onderuit tegen de Clippers.

© Getty Images

© Euroleague Basketball via Getty

Echt verrassend is de aanwezigheid van de doelman natuurlijk niet. Courtois staat bekend als een echte NBA-fan en was al aanwezig bij een aantal wedstrijden. Dat Courtois uitgerekend een wedstrijd van de Mavericks uitkiest, is ook geen toeval. De doelman en NBA-superster Luka Doncic komen goed overeen. In oktober kwamen de twee elkaar tegen toen Doncic in Madrid een oefenwedstrijd speelde tegen zijn ex-club. Ook toen zat Courtois in de tribune.

© NBAE via Getty Images

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Basketbal