Bobbie Jean Carter (rechts) met haar broer, zanger Aaron Carter, die vorig jaar overleed.© Getty Images

Backstreet-Boy Nick Carter verliest na overlijden zus en broertje opnieuw een zus

Nick Carter is opnieuw een zus verloren. Bobbie Jean Carter overleed plotseling op 41-jarige leeftijd, dat bevestigde moeder Jane Carter zaterdag aan entertainmentsite TMZ. De Backsteet Boys-zanger verloor een jaar geleden ook zijn broertje, zanger Aaron Carter. In 2012 verloor het gezin ook al een dochter en zus, zangeres Leslie Carter.

Bron: De Telegraaf

In een verklaring tegenover TMZ zegt moeder Jane “in shock” te verkeren na het horen over “de plotselinge dood” van haar dochter. Ook zegt ze tijd nodig te hebben “om de verschrikkelijke realiteit te verwerken dat dit voor de derde keer gebeurt”. Carter zal op een later moment met een meer uitgebreide verklaring komen, stelde ze.

Bobbie Jean Carter werkte gedurende haar leven als kledingstylist voor haar broers. Ook was ze te zien in de realityserie House of Carters over de familie. Bobbie Jean had een dochter van 8 jaar oud.

Vorig jaar verloor de familie zanger Aaron Carter. Hij overleed op 5 november 2022. Autopsierapporten toonden aan dat de 34-jarige was verdronken in zijn badkuip na onder invloed te zijn geweest van een kalmeringsmiddel. In 2012 overleed zus Leslie Carter op 25-jarige leeftijd na een val in de douche.

LEES OOK. Autopsie brengt duidelijkheid over doodsoorzaak van Aaron Carter, jongere broer van ‘Backstreet Boys’-zanger

Zanger Nick Carter heeft nu nog een zus, de 36-jarige Angel. Zij is de tweelingzus van Aaron.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER