Virginie Claes over moeder die haar vader neerstak: “Ze krijgt zondag cadeau voor Moederdag”

Ex-Miss België Virginie Claes staat voor haar eerste Moederdag sinds het echtelijke drama van haar ouders. In 2016 zat haar moeder een maand in de cel op verdenking van poging tot doodslag, nadat ze tijdens een ruzie een mes in de borstkas van haar man had gestoken. “Toch mag mijn moeder zondag een cadeautje verwachten”, zegt Virginie in Dag Allemaal.

guvs

“We praten eigenlijk weinig over het voorval, alsof het nooit is gebeurd”, aldus de 37-jarige ex-Miss. “Ook haar tandartsenpraktijk draait inmiddels weer op volle toeren. Het betekent dat, ondanks wat er is gebeurd, iedereen weet wat voor een lieve vrouw mijn moeder is.”

De mama van Virginie mag dus zondag zeker een cadeautje voor Moederdag verwachten. “Net als mijn schoonmoeder en mijn twee omaatjes. Maar ik weet nog niet of ik zondag langsga bij mijn ouders. Als ik gezellig op een terrasje blijf plakken, zal het voor een andere keer zijn.”

Ook de vader van Virginie heeft de vrouw nooit iets kwalijk genomen. “Hun relatie is zelfs hechter geworden. Vorig jaar hebben we met z’n allen zelfs Kerstmis gevierd. Ik heb aanvankelijk tranen met tuiten gehuild, maar ben volwassen genoeg om te plaatsen wat er is gebeurd.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer