Sterrenchef Nick Bril reed een medewerker van The Jane aan met zijn Land Rover.
Volledig scherm
Sterrenchef Nick Bril reed een medewerker van The Jane aan met zijn Land Rover. © Photo News / Carwrap Artist

Sterrenchef Nick Bril rijdt medewerker The Jane aan: “Het slachtoffer is een 37-jarige stagiair, hij lag al op de grond”

UPDATEBij het Antwerpse sterrenrestaurant The Jane is maandagochtend een 37-jarige man aangereden. Het gaat om een stagiair uit het Verenigd Koninkrijk die nog maar enkele weken aan de slag was bij het restaurant. De chauffeur bleek niemand minder dan Nick Bril (39) zelf, de sterrenchef van het restaurant, die bovendien onder invloed van alcohol was. “De feiten deden zich voor na een nieuwjaarsfeestje van The Jane”, klinkt het bij Omar Souidi, advocaat van Bril. “Het slachtoffer lag effectief al op de grond.”

11 reacties

  • Chris Vandeven

    4 maanden geleden
    Allez vooruit, hier gaan we weer met de vooroordelen! Het slachtoffer lag al op de grond, wss heeft Nick Bril dat jammer genoeg niet opgemerkt, kan toch! Dit is een spijtig ongeluk dat iedereen kan overkomen. Nick Bril is er kapot van en zal ongetwijfeld zijn verantwoordelijkheid opnemen...ik wens Nick en zijn medewerker/slachtoffer alle geluk toe dat het allemaal goed komt
  • Mario Van Hecke

    4 maanden geleden
    Zo te zien is dit gebeurd op privéterrein, dus kunnen ze hem niet veel (strafrechtelijk) doen.
  • Eduard Wuyts

    4 maanden geleden
    Hij heeft al direct een goede advocaat genomen dus zal hij er nog goed vanaf komen.Het slachtoffer hopelijk komt het voor hem ook goed.
  • Francis Dieu

    4 maanden geleden
    Men zegt dat dit iedereen kan overkomen maar als men gedronken heeft stapt men niet meer in zijn auto,toch als men verstandig is.
  • christ verhaeghe

    4 maanden geleden
    Zeer tragisch voor chauffeur en slachtoffer. Komt hopelijk goed. Een trauma voor beiden en het ganse team om nooit te vergeten. Veel steun en sterkte voor iedereen, ook de familie