© Blind Getrouwd

Ben van ‘Blind Getrouwd’: “Vrouwen sturen mij hun nummer door en dringen zelfs aan op een onenightstand”

Een langdurig huwelijk heeft Ben Leers (31) niet overgehouden aan zijn deelname aan ‘Blind Getrouwd’. De scheiding van Tine is intussen ingezet, maar toch blikt de man uit Deurne tevreden terug. “De vaak verregaande voorstellen van vrouwen hebben me wel wat overdonderd”, zegt hij in Dag Allemaal.

nadb

Naar eigen zeggen krijgt Ben nog steeds veel reacties op zijn deelname. En dat is soms overweldigend. “Zo heb ik onlangs de Antwerp 10 Miles gelopen”, vertelt hij. “Diezelfde avond al stonden er tientallen foto’s van mij op de sociale media. Raar, hoor. Ik heb ook al meer dan 600 nieuwe vriendschapsverzoeken gekregen op Facebook, meestal van vrouwen. Een honderdtal stuurde me zelfs een privébericht.”

Pikante voorstellen

Tussen die privéberichten zitten er soms ook pikante voorstellen. “Sommige berichten zijn ronduit schunnig. Vrouwen sturen mij hun gsm-nummer door, dringen zelfs aan op een onenightstand. En zonder enige gêne, hé. Daar ben ik echt van geschrokken. Ik heb zo al minstens tien indecent proposals gehad.”

Zelf reageert hij niet op die berichten. “Dat lijkt me het beste”, zo zegt hij. “Vluchtige seks is nu eenmaal niks voor mij. Zelfs die onschuldige vriendschapsverzoeken laat ik onbeantwoord. Ik voeg enkel mensen die ik echt ken aan mijn contacten toe. Hetzelfde met al die uitnodigingen en dates.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER