De Spaanse oud-koning Juan Carlos in december 2023.
Volledig scherm
PREMIUM
De Spaanse oud-koning Juan Carlos in december 2023. © ANP / EPA

“Ze had drie video's, je kon álles horen”: Spaanse oud-koning geeft plots afpersing mét pikante beelden toe

RoyaltyNa jaren komt de waarheid boven water. De Spaanse ex-koning Juan Carlos (86) geeft toe dat hij werd afgeperst door een voormalige Misskandidate en haar zoon, die stiekem intieme foto’s had gemaakt vanuit een kledingkast. De koning geeft dat toe in een explosief nieuw boek, dat voor heel wat opschudding zorgt in Spanje. Bovendien spreekt Juan Carlos zich compleet onverwachts uit over zijn jarenlange minnares Corinna Larsen, zijn nieuwe leven in Abu Dhabi én zijn huidige relatie met koning Felipe (55) en koningin Sofia (85)...

  1. Na een onderbreking van meer dan tien jaar: koningin Mathilde draagt weer handtassen van Delvaux
    PREMIUM
    royalty

    Na een onderbre­king van meer dan tien jaar: koningin Mathilde draagt weer handtassen van Delvaux

    Het oudste luxe lederwarenhuis ter wereld is Belgisch. Straffer nog: het is zelfs een jaartje ouder dan het koninkrijk België zelf. Delvaux werd opgericht in 1829 en werd al in 1883 bekroond tot hofleverancier. Geen wonder dus dat vele leden van de koninklijke familie er grote fan van zijn: koningin Paola en prinses Claire worden regelmatig met een chique handtas van Delvaux gespot, en tijdens haar recente VN-reis naar Ivoorkust verscheen koningin Mathilde ook met een Delvaux-tasje. Opmerkelijk, want dat was alweer een tijd geleden. Bloeit een oude liefde weer op?
  2. “In 11 jaar heeft hij slechts 3 maanden in Zweden gewoond”: prinses Madeleine en haar man keren terug naar haar thuisland, maar of hij daar blij mee is?
    PREMIUM
    Royalty

    “In 11 jaar heeft hij slechts 3 maanden in Zweden gewoond”: prinses Madeleine en haar man keren terug naar haar thuisland, maar of hij daar blij mee is?

    Na een jaar van speculatie en vraagtekens is het dan toch zover. Prinses Madeleine (41) en Chris O’Neill (49) hebben hun villa in Florida verkocht, waardoor hun terugkeer naar Zweden nu echt dichterbij komt. Er blijft volgens ‘Story’ echter onzekerheid heersen, vooral over de toekomst van haar echtgenoot. Hij kon zich eerder al niet thuisvoelen in het thuisland van zijn vrouw en worstelt met zijn plaats binnen de koninklijke familie. “Getrouwd zijn met een prinses heeft mijn leven gecompliceerd.”