Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. © Photo News / BELGA

Van 104 miljoen winnaars tot 66 miljonairs in 2023: de Nationale Loterij breekt records

Afgelopen jaar ook een gokje gewaagd bij de Nationale Loterij? Gewonnen? Nooit werd er meer winst uitgekeerd: de 104 miljoen kleine en grote winnaars - eveneens een record - werden samen bijna 1,079 miljard euro rijker. De kleinste winnaar moest het met 50 cent stellen, de grootste kreeg dankzij EuroMillions in een klap bijna 145 miljoen. “In 2023 werden 66 spelers miljonair dankzij de loterij.” Enkele duizelingwekkende cijfers op een rij.

7 reacties

  • Peter Schrooten

    1 maand geleden
    104 miljoen winnaars? Soms zet ik bv 20€ in dan krijg ik bericht dat ik 5€ heb gewonnen dat is niet correct ik heb 15€ verloren.
  • Eddy Van Peteghem

    3 maanden geleden
    ik speel doorlopend voor een minimum bedrag. redelijk wat gewonnen maar daarboven worden sport en goede doelen er ook beter van
  • Gilbert Rodts

    3 maanden geleden
    De plaats doet er niet toe waar je lotto speelt je moet gewoon de juiste cijfers hebben .
  • Christine Laevers

    4 maanden geleden
    Veel mensen nemen deel aan de loto niet voor die grote pot maar voor een kruimel ervan om te renoveren, te verhuizen, een warmtepomp te kopen enz. Ik vind dat Loto moet inspelen op de gevolgen van het klimaat, op energieprijzen, op alles wat de mensen nu hoofdbrekens bezorgt. Meer winnaars met bv 20.000 te winnen. Dat geeft hoop voor velen.
  • Davy Napels

    4 maanden geleden
    Ik ken echt niemand die ooit winst heeft gemaakt met de lotto. De rest zijn verhaaltjes...