rv
Volledig scherm
© rv

Vermiste gewezen AA Gent-speler Stephen Laybutt (46) dood teruggevonden in Australië

Voormalig Australisch international Stephen Laybutt is op 46-jarige leeftijd overleden. De verdediger, die tussen 2004 en 2007 negentig matchen voor AA Gent speelde, werd al sinds vrijdag vermist. Van verdachte omstandigheden is volgens de politie geen sprake.

4 reacties

  • Martin de Backer

    4 maanden geleden
    Hij was een schitterende voetbal maar ook als mens was hij een fijne man . Hij zal altijd blijven verder leven in mijn Buffalo Art Gallery .
  • Michele Gilles

    4 maanden geleden
    We zullen je missen in ons hart blijf je altijd ons idool ook naast het voetbal kan niemand ons de fantastische tijden in de sunset en bora bora nooit meer afnemen RIP vriend ik zal je in ieder geval nooit vergeten je was een super lieve gast waar ik altijd bij terecht kon vele uren hebben we samen doorgebracht jammer zijn het altijd de mensen die moeten gaan vreselijk triest you Will always be mi favrit for now and forever
  • mario van herzeele

    4 maanden geleden
    Heb het geluk gehad Stephen te leren kennen naast het veld in mijn toenmalig café bora bora. Wat een schitterende kerel als voetballer maar ook als persoon buiten het voetbal. Veel sterkte aan familie en vrienden. Mario, De Pinte.
  • Freddy Heirman

    4 maanden geleden
    Bewonderenswaardig was zijn werkkracht op het veld en zijn warme sympathie erbuiten! RIP, Stephen