Photo News / RV
Volledig scherm
© Photo News / RV

“Excuseer, het is Koerdische berggeit”: Zuhal Demir (N-VA) zet online hater op zijn plek

“Achterlijke Turkse berggeit”. Dat kreeg Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) naar haar hoofd geslingerd door een anoniem account afgelopen vrijdag. Op X zet Demir, die Koerdische roots heeft, de online hater op zijn plek. “Goat (Greatest of all time, red.). En excuseer, het is Koerdische berggeit”, reageert ze.

139 reacties

  • Gino Denil

    4 maanden geleden
    Ze is wel assertief en heeft persoonlijkheid. Geen grijze muis. Maar het aantal keren dat Demir nu al terug gefloten is door de Raad van State en het Grondwettelijk Hof is nog moeilijk bij te houden. Ben je dan wel een goede politicus als je de instellingen en wetten van het land zo slecht kent en de meeste van je beslissingen terug naar af gaan.
  • Maurice Van der Leene

    4 maanden geleden
    Al die goede reacties zijn van deze die er geen last van hebben van al haar grillen ! Maar het is anders voor al de andere mensen die ze in de zak gezet heeft ? terug draaiende meter afnemen / als je een huis koopt moet deze tot dit en 5 jaar tiptop in orde zijn ! een mens verplichten om een ellectrische wagen te kopen terwijl je goede oude auto nog ok is / door al deze toestanden ontneemt ze van de niet goed bemiddelde mensen hun vrijdom ! Waarrom omdat u het zich kan permiteren en ik niet ?
  • Balve Jacques

    4 maanden geleden
    Top politieka,doe zo voort
  • ERIK VAN PEER

    4 maanden geleden
    fantastische reactie
  • Jeff Piscaer

    4 maanden geleden
    Ik raad iedereen aan haar boek te lezen. Dan leer je Zuhal kennen als een top dame, moeder en politica. Die maken eerlijk het verschil.