Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Sneeuw als spelbreker? Gent-Club kan doorgaan, woensdag duidelijkheid over andere Croky Cup-duels

Moet de Croky Cup wijken voor de sneeuw? Volgens de laatste weermodellen worden er voor Gent-Club Brugge van vanavond geen problemen verwacht, maar voor de andere drie kwartfinales, die allemaal op woensdag gespeeld worden, ligt dat anders. De Pro League hakt woensdag om 14 uur definitief de knoop door.

5 reacties

  • GUNTHER GOUBERT

    3 maanden geleden
    Het gaat niet alleen om de bespeelbaarheid van de velden, maar ook om de supporters die zich in slechte weersomstandigheden moeten verplaatsen. Er komt nu al geen kat kijken naar die Croky Cup laat staan als er gladheid is op de wegen.
  • Jacques Hillaert

    3 maanden geleden
    Marco, lopen is lopen , een voetbal moet rollen en dat is niet altijd evident in de sneeuw, tevens zijn de tackles veel gevaarlijker
  • Marco Maerten

    3 maanden geleden
    Ik ben afstandsloper en als het sneeuwt...gaat het veldlopen gewoon door en ook bij extreem modderig parcours. Overbetaalde voetballers blijven al weg als het nat ligt...het kan verkeren.
  • Peter De Sadeleir

    3 maanden geleden
    Zouden ze niet beter wat langer wachten om "de knoop" door te hakken?,Als je rekening moet houden met de weersvoorspellingen ben je vergeten af .
  • Kevin Heemskerk

    3 maanden geleden
    Zijn profvoetballers...dus laat alle matchen morgen doorgaan?