Legendarische discotheek La Rocca hint op comeback (en stelt nieuw logo voor)

Lier -

De iconische discotheek La Rocca in Lier heeft heel wat fans nieuwsgierig gemaakt. In een Instagram-post lijkt de club een comeback aan te kondigen.

Fie Dries

In de post blikt de discotheek terug op het verleden, maar er wordt ook gehint op een nieuw verhaal. “In 1988 begon La Rocca aan een avontuur dat een nieuw muzikaal tijdperk markeerde in België. Het was een plaats waar bezoekers gekend waren als ‘La Familia’. Bouwend op de befaamde geschiedenis van de club richten we ons ook op de toekomst.”

Daarbij wordt een logo voorgesteld dat een nieuwe start voor de club moet betekenen. “Hiermee beginnen we aan een nieuw hoofdstuk van La Rocca. Dit is niet het einde, maar eerder een nieuw begin”, klinkt het.

Een verwoestende brand bracht bijna twee jaar geleden abrupt een einde aan de bekende discotheek op de Antwerpsesteenweg in Lier. La Rocca zou sowieso een week later sluiten, maar dan wel na een groot afscheidsfeest, georganiseerd door Zillion-oprichter Frank Verstraeten.

In welke vorm La Rocca een comeback zou maken, is nog niet duidelijk. De club kan sowieso niet meer op dezelfde locatie heropenen, want daar is nu een Jumbo-winkel gevestigd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER