Tomorrowland 2023
Joel Hoylaerts / Photonews

Eerste golf Tomorrowland-tickets al uitverkocht

De eerste golf tickets voor het dancefestival Tomorrowland zijn al uitverkocht. Om 11 uur startte de voorverkoop van tickets voor Belgen en in een klein half uurtje waren die allemaal de deur uit. Om 17 uur wordt nog een deel van de tickets verkocht, maar dan kan iedereen ter wereld een kaartje bemachtigen. Volgende week zaterdag krijgt iedereen nog een laatste kans.

Tomorrowland viert dit jaar zijn twintigste verjaardag, weliswaar "slechts" met een achttiende editie vanwege de coronacrisis, en doet dat met het thema "Life". Dat is volgens het festival een soort prequel van het thema "Elixir of life" uit 2016. Er zijn twee festivalweekends deze zomer op de Schorre in Boom, van 19 tot 21 juli en van 26 tot 28 juli. 

De ticketverkoop voor Tomorrowland is vandaag gestart. Vanaf 11 uur konden Belgische festivalgangers een ticket kopen. Het ging om de helft van de tickets die beschikbaar zijn voor beide weekends. In minder dan een half uur tijd waren die allemaal uitverkocht.

Om 17 uur volgt een nieuw verkoopmoment, maar dan kunnen ook internationale festivalgangers meedingen naar de felbevochten kaartjes. Volgende zaterdag om 17 uur worden de laatste tickets verkocht. Dan kan opnieuw iedereen een kans wagen. Wie een ticket wil bemachtigen moet zich overigens eerst online registreren.

Meest gelezen