BV-kapper Jochen Vanhoudt verhuist naar Operaplein: “Veel beter bereikbaar dan Jezusstraat, waar je niet mag parkeren”

Jochen Vanhoudt aan het werk in zijn salon.© Kioni Papadopoulos

Antwerpen -

BV-kapper Jochen Vanhoudt is vandaag en dinsdag druk in de weer met zijn verhuizing van de Antwerpse Jezusstraat naar het Operaplein, waar hij morgen zijn nieuwe salon opent. Het nieuwe parkeerreglement jaagt de kapper weg uit de binnenstad.

Hij doet de kapsels voor de nieuwe vtm-reeks Milo, maar als Ellen Somers nieuwe extensions wil of Ella Leyers en Tine Embrechts reiken een prijs uit bij de MIA’s, dan doen ook zij een beroep op Jochen Vanhoudt. Dat kan niet langer op het vertrouwde adres in de Jezusstraat: de kapper opent woensdag 31 januari zijn nieuwe salon in de Frankijklei 22, aan het Operaplein.

“We zijn helemaal klaar om de verhuis te doen”, klinkt Jochen Vanhoudt enthousiast op zijn Facebookpagina. De boodschap voor zijn klanten over het nieuwe salon is duidelijk. “Vanaf woensdag 31 januari zal het helemaal aangekleed zijn om jullie te ontvangen op het meest bereikbare plein van Antwerpen.”

Het geeft meteen de reden voor de verhuis aan. Sinds 1 augustus mogen bezoekers niet meer op straat parkeren in de binnenstad. Dat maakte volgens de kapper zijn salon in de Jezusstraat een stuk minder bereikbaar. Aan het Operaplein stelt dat probleem zich niet.

Mooie momenten

“Vanaf de Leien mag je ook parkeren op straat, dat is een extra pluspunt. Tram, metro en bussen stoppen voor de deur, het treinstation ligt om de hoek en er is een grote betaalparking onder het plein. Dus een zeer goede bereikbaarheid voor iedereen”, noemt Jochen Vanhoudt als reden voor het Operaplein als nieuwe locatie. Bovendien is het nieuwe salon, dat een retro New York-stijl krijgt, een stuk groter. Toch zal hij de Jezusstraat niet snel vergeten. “Ik maakte er zoveel mooie momenten mee. Vele klanten zijn friends for life geworden.”  (Guy Van Vliet )

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer