Regi en Kristel over hun eerste ontmoeting: “Als we toen iets begonnen waren, was het na zes maanden gedaan geweest”

Genk/Heusden-Zolder -

Magisch. Zo noemen Regi Penxten (47) en Kristel Hubeny (35) hun eerste ontmoeting. Desondanks was het zeventien jaar geleden “hun tijd” nog niet. “Als we toen iets begonnen waren, was het na zes maanden gedaan geweest”, vertelt de dj in Regi gaat trouwen.

Ze herinneren het zich allebei nog goed: dat ene moment zeventien jaar geleden toen hun blikken voor het eerst kruisten. Milk Inc had opgetreden in Gent en Kristel bleek niet zomaar een van de vele gezichten in het publiek. “Ik zag Kristel en dat was precies een film”, halen de tortelduifjes herinneringen op aan de start van Regi gaat trouwen op VTM2. “Daar stond een blonde engel. dat was precies alsof de lightjockey een spot op jou had gericht.” Een vriendin van de Genkse logopediste haalt er zelfs de Bijbel bij als ze dat moment omschrijft. “Dat was precies alsof de zee openging zoals in het verhaal van Mozes en er twee magneten naar elkaar toegetrokken werden.” Ondanks dat magische moment kwam er toen niets meer van. “We zijn wel verliefd geworden, maar we hebben gekozen voor ons eigen pad”, legt Kristel uit. En daar zijn ze achteraf gezien blij om. “Toen was onze tijd nog niet. Als het toen begonnen was, was het na zes maanden gedaan geweest”, klinkt het bij de dj uit Heusden-Zolder.

© vtm2

LEES OOK. Regi en Kristel trouwen ‘in het geheim’ in Genkse Limburghal

Twee jaar geleden trokken de twee magneten terug naar elkaar toe en deze keer lieten ze niet meer los. “Toen wist ik vanbinnen al: deze keer laat ik je niet meer lopen”, geeft Regi toe. Terwijl ze hun verhaal vertellen, kijken ze verliefd naar elkaar. Als kijker wen je daar maar beter aan, want Regi gaat trouwen bevat heel wat van die blikken. Het koppel neemt je mee tijdens de voorbereidingen op hun speciale dagen. Meervoud, want ze trouwen tweemaal. Het wettelijk huwelijk vond eind vorig jaar al plaats in Genk. Het groots trouwfeest bewaren ze voor 27 februari in Zuid-Afrika. En ook dat hoef je niet te missen. Want nadat we dinsdag mee gaan shoppen voor trouwjurken, -handtassen en -ringen, en al een kijkje gaan nemen op de trouwlocatie, zendt VTM2 hun hoogdag live uit. (nco)

© vtm2

Regi gaat trouwen, dinsdag om 21.55 uur op VTM2

 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer