VTM
Volledig scherm
© VTM
Standard STA
0
EINDE
1
Antwerp ANT
  • Mahamadou Doumbia Goal 63'

19-jarige Doumbia schenkt Antwerp met pareltje zege bij Standard, dat stilaan degradatieplay-offs moet vrezen: “Zitten in shit situatie”

MATCHVERSLAGZakelijk en efficiënt. Antwerp won geen schoonheidsprijs op Sclessin. Maar à la fin zijn het de drie punten die tellen. Een opsteker voor de komst van Club Brugge komende zondag.

14 reacties

  • Wendy Vandereyken

    3 maanden geleden
    Standard is al lang geen topclub meer, zelfs eerder een club in verval. Om de haverklap veranderen de eigenaars en het bestuur. En er zijn geen financiële middelen. Dan besef je dat je als club moet vrezen voor je voortbestaan.
  • Rik Cappelle

    3 maanden geleden
    De Rouches hebben hun achtervolging ingezet op Verviers en Luik en Seraing.
  • Evan De Jongh

    3 maanden geleden
    Gelukkig hebben ze Hoefkens ontslagen, net als bij Club Brugge heeft dit juist niks uitgemaakt. In plaats van trainers een deftige ploeg te geven en de kans te geven een scheve situatie recht te trekken is het gemakkelijker de trainer buiten te smijten en te vervangen. Ik vrees dat Standard de nieuwe KV Oostende gaat worden, enige voordeel dat Standard wel heeft zijn heel veel trouwe supporters die elke week gaan komen, of het nu in de eerste of tweede klasse is.
  • Michel Beys

    3 maanden geleden
    Hoefkens buiten voor Leko = weggesmeten geld. Men had beter een spits gekocht.
  • François Nuyts

    3 maanden geleden
    Ja , Standard kan zo nog lang voetballen zonder een doelpunt te scoren hoor . Zij waren beter dan Antwerp , maar ja . En wat een fabntastische goal van die Doumbia zeg .