© BELGA

Westerlo doet nog twee late transfers: 17-jarige Pool komt naar ’t Kuipje, Mebude wordt verhuurd

Westerlo heeft zich op de slotdag van de wintermercato nog versterkt met Karol Borys, een 17-jarige Poolse middenvelder van Slask Wroclaw. Er was ook nog een late vertrekker bij de Kemphanen.

sks

Borys maakte zijn debuut bij de leider in de Poolse competitie op 15 jaar, 7 maanden en 23 dagen en is daarmee een van de jongste spelers ooit in de Ekstraklasa. Hij kwam elf keer in actie voor het eerste elftal en ruilt Wroclaw nu definitief in voor Westerlo.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Mebude naar Bristol City

Ook Adedire Mebude verlaat ’t Kuipje. De 19-jarige Schotse flankspeler wordt tot het einde van het seizoen uitgeleend aan de Engelse tweedeklasser Bristol City, met een aankoopoptie van zo’n 3 miljoen euro. Mebude werd afgelopen zomer voor 1,5 miljoen euro opgepikt bij de beloften van Manchester City, maar kon zich in de Kempen niet doorzetten. Begin dit seizoen kwam hij in drie wedstrijden niet verder dan 95 speelminuten.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer