Jerry Hamal leidt Randstad Digital BeLux

Jerry Hamal © Randstad Digital
Kristof Van der Stadt
Kristof Van der Stadt Hoofdredacteur bij Data News

Jerry Hamal is benoemd als nieuwe Managing Director van Randstad Digital BeLux. Hij volgt Andy Stynen op die het bedrijf heeft verlaten.

Randstad Digital BeLux is het voormalige AUSY en is nu de afdeling van Randstad die bedrijven helpt in hun zoektocht naar de nodige profielen voor hun digitale transformatieplannen; digital enablement zoals Randstad het omschrijft. Met Jerry Hamal haalt Randstad Digital iemand in huis die tal van commerciële en leidinggevende functies binnen IT en digital uitvoerde voor onder meer Elsevier Training en Telenet. Van 2014 tot 2018 was hij al eens aan de slag bij AUSY, dus nog voor dat in augustus vorig jaar werd omgedoopt tot Randstad Digital. Hij groeide er toen door van Account Director tot Chief Commercial Officer.

Nadien ging hij aan de slag als Director Sales & Marketing bij Prato HR en was hij partner bij geneHRations, een netwerk voor HR Tech entrepreneurs. Jerry Hamal zetelt daarnaast ook in de board van de non-profit CoderDojo Belgium, dat hij tien jaar geleden samen met Martine Tempels, Koen Pellegrims en Johan Kerckhoven oprichtte. De afgelopen tien jaar leerde de organisatie zo’n 67.000 jongeren tussen 7 en 18 jaar programmeren in 6.600 dojo-sessies.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content