Energie en mobiele telefonie gecombineerd in één abonnement: hoe interessant is de nieuwe formule van Mega?

De Luikse energieleverancier Mega pakte eerder deze week uit met een opvallende aankondiging: voortaan kan je een abonnement voor je smartphone afsluiten bij Mega. Wie dat combineert met een energiecontract geniet van een korting. Hoe voordelig is die formule?

Waarom is dit belangrijk?

In vergelijking met onze buurlanden moeten we in België behoorlijk veel betalen voor zowel mobiele diensten als voor vast internet en telecombundels. Vooral bij de grote bundels en de mobiele abonnementen met weinig of net heel veel data betalen we meer dan in onze buurlanden. Experts merken op dat er nood is aan meer concurrentie.

In het nieuws: Mega biedt voortaan ook mobiele telefonie aan.

  • Het nieuwe product heeft de naam Mega Telecom gekregen. Klanten kunnen uit drie bundels kiezen.
    • Als je kiest voor de goedkoopste formule Spark betaal je 12 euro per maand, of 10 euro per maand als je al een energiecontract hebt bij Mega. In ruil krijg je 150 belminuten, 150 sms'en en 5 gigabyte aan mobiele data.
    • Voor het abonnement Flash betaal je 17 euro per maand als je geen klant bent. In het andere geval daalt het tari
Dit premium artikel is exclusief voor abonnees
Lees nu 3 artikels gratis per maand!
Denk jij vooruit, aan de toekomst van morgen? Business AM is jouw leidraad doorheen verandering. Hol niet achter de feiten aan en maak deel uit van Vlaanderens snelst groeiende business website.
Al abonnee? Log in en krijg toegang tot alle premium artikels.
Meer premium artikelen
Meer