RV
Volledig scherm
© RV

Na het treurige incident in Willebroek: elke basketbalwedstrijd in Vlaanderen wordt dit weekend in minuut 9 stilgelegd

Vorige week werd tijdens een basketbalwedstrijd tussen Willebroek en Sint-Amands een scheidsrechter in elkaar geslagen. Naar aanleiding van dat voorval wordt dit weekend elke match in Vlaanderen één minuut stilgelegd.

3 reacties

  • jean-paul cannaert

    3 maanden geleden
    Respect voor de duizenden refs die elk weekend het beste van zichzelf geven, elk met zijn/haar competenties en gebreken. 95% zijn vrijwilligers : hun welzijn en gemoedsrust moeten we koesteren en beschermen tegen de stijgende agressie op en rond het veld. No ref no game.
  • Geens Rik

    3 maanden geleden
    We zullen zien hoe Willebroek en de Basketbal bond gaan reageren. Levenslange uitsluiting voor deze speler zou niet meer dan terecht zijn.
  • Louis Heyens

    3 maanden geleden
    hopelijk is de sanctie dat de betrokkene(n) levenslang geschorst worden ... Uiteraard nationaal en in ALLE reeksen. Dus niet zoals bij de voetbal want als men daar geschorst wordt sluit men zich aan in een andere reeks en kan men terug een balletje trappen of er nooit iets gebeurt is. Of als het profs zijn verkassen ze naar het buitenland (en maken ze vaak nog een promotie door meer loon te krijgen)