Acteur Pedro Pascal zal in 2025 Mr. Fantastic vertolken in een nieuwe Marvelfilm met "The Fantastic Four"
2024 Invision

Marvel maakt cast van nieuwe film "The fantastic four" bekend: Pedro Pascal wordt "Mr. Fantastic"

Marvel Studios heeft de cast van een nieuwe film met "The fantastic four" bekendgemaakt. Opvallende nieuwkomer is acteur Pedro Pascal die de rol van "Mr. Fantastic" zal spelen. Fans kijken al langer uit naar de terugkeer van die bekende groep superhelden, maar zullen wel nog tot de zomer van 2025 moeten wachten om hen aan het werk te zien.

Gisteren verscheen plots een Valentijnskaartje op de sociale media van Marvel Studios. Daarmee kondigde het bedrijf achter het "Marvel cinematic universe" (MCU) de cast van haar nieuwe film "The fantastic four" aan. Die film wordt op 25 juli 2025 verwacht.

Pedro Pascal, de bekende acteur uit "The Mandalorian" en "Narcos", zal de rol van de elastische "Mr. Fantastic" op zich nemen. Vanessa Kirby, die je bijvoorbeeld kan kennen uit "The crown", speelt zijn telekinetische vrouw "Invisible woman".

Ebon Moss-Bachrach ("The bear") en Joseph Quinn ("Stranger things") vervolledigen het kwartet als "The thing" en "Human torch".

De 4 superhelden zijn absolute publieksfavorieten bij Marvelfans. Ze verschenen in de jaren 60 voor het eerst als stripfiguren en kwamen eerder ook al in films en animatieseries voor. De laatste film met "The fantastic four" dateert uit 2015.

Actrice Vanessa Kirby zal in 2025 "Invisible Woman" vertolken in een nieuwe Marvelfilm met "The Fantastic Four"
Invision

Eigendom van Disney

De rechten van deze bekende superheldengroep zijn pas sinds 2019 eigendom van Disney, waaronder Marvel Studios valt. In dat jaar nam Disney namelijk 21st Century Fox over, het bedrijf dat de vorige films met "The fantastic four" maakte.

De superheldenfamilie wordt nu dus deel van het "Marvel cinematic universe", het universum waar onder meer "The avengers" ook tot behoren. De kans bestaat daarom dat "The fantastic four" in de toekomst naast andere populaire helden als "Thor" en "Captain Marvel" zullen verschijnen.

Het personage "Mr. Fantastic", alter ego van genie Reed Richards, verscheen in 2022 al eens kort in de MCU-film "Doctor Strange in the multiverse of madness". Toen werd de superheld gespeeld door John Krasinski, vooral bekend uit "The office". Sommige fans hadden hem ook in de aankomende film graag zien terugkeren.

Meest gelezen