Woonzorgcentrum Edouard Remy in Leuven van Zorg Leuven.
Volledig scherm
Woonzorgcentrum Edouard Remy in Leuven van Zorg Leuven. © Vertommen

Na studentenkamer nu ook vermoeden van schurft in crèche van Zorg Leuven

In een kinderdagverblijf van Zorg Leuven werd schurft vastgesteld. Het gaat voorlopig om één geval: van een uitbraak is dus voorlopig geen sprake. Eerder deze maand trok een moeder aan de alarmbel, nadat schurft was opgedoken op de studentenkamer van haar kind.

  1. Veroordeelde Dimitri Gorris doet boekje open over stakingsregime in Leuven-Centraal: “Het gaat hier één van deze dagen nog ontploffen, let op mijn woorden”
    PREMIUM

    Veroordeel­de Dimitri Gorris doet boekje open over stakingsre­gime in Leu­ven-Cen­traal: “Het gaat hier één van deze dagen nog ontploffen, let op mijn woorden”

    Al zes weken lang houdt de cipiersstaking wegens overbevolking en een nijpend personeelstekort aan in Leuven-Centraal. Terwijl de onlust aan het piket hoog blijft, groeit ook binnen de gevangenismuren de frustratie. Een groep gedetineerden in Vleugel D bracht maandag zelfs de nacht door in openlucht. Dat zegt ook de voor moord veroordeelde Dimitri Gorris aan de telefoon. “Geen bezoek, geen lessen, geen activiteiten: je bent met mensen bezig, niet met beesten.” Bij gevangeniswezen begrijpen ze de frustraties, al benadrukken ze wel dat basisactiviteiten worden uitgevoerd.
    Leuven
  2. Van Aftrsun tot LoForLife: op deze 8 gezellige festivals in het Hageland feest je er deze zomer op los
    PREMIUM

    Van Aftrsun tot LoForLife: op deze 8 gezellige festivals in het Hageland feest je er deze zomer op los

    Wie aan mooi weer denkt, denkt aan de start van de zomer. En wie aan de zomer denkt, denkt: festivals! Grote kleppers als Rock Werchter en Suikerrock in Tienen staan sowieso bij velen op het verlanglijstje, maar ook lokaal zijn er heel wat andere fantastische festivals die we zeker niet mogen missen. Wij lijsten die in het Hageland voor jou al even op. Noteer ze alvast in je agenda!
    Tielt-Winge, Begijnendijk, Scherpenheuvel-Zichem, Aarschot, Kortenaken, Glabbeek, Diest