Photo News / Insta
Volledig scherm
© Photo News / Insta

“Lefevere vertelt nog maar een deeltje...”: zelfs partner van Philippe Gilbert mengt zich in conflict en haalt uit naar Marion Rousse

Patrick Lefevere wordt uit opvallende hoek gesteund in zijn uitspraken over Julian Alaphilippe. Bettina Pesce, de vrouw van Philippe Gilbert, haalt op Instagram stevig uit naar Marion Rousse, de vriendin van Alaphilippe, nadat zij de uitspraken van de Soudal Quick-Step-CEO had gecounterd. “Patrick zegt luidop wat veel mensen denken.”

27 reacties

  • Paul Van Hooland

    2 maanden geleden
    Als zo een renner al 2 jaar niet meer presteert volgens zijn peperduur contract , heeft Lefevre gelijk . Het is hij die het geld ophaald . Vergeet niet dat het dankzij Patrick is dat'm 2de keer wereldkampioen werdt .
  • Liliane Wuyts

    2 maanden geleden
    Als dat inderdaad zo is, waarom is hij dan nu zo snel om zijn woorden weer af te zwakken? Verschoten van alle commotie? Ik denk niet dat dit nog goed komt. Hij zou beter op pensioen gaan.
  • Patrick Compagnie

    2 maanden geleden
    Als ik Meneer Lefevere zou zijn zou ik toch maar opletten wat ik zeg over renner Alaphilippe want Mevrouw Rousse heeft veel invloed bij ASO Tour de France
  • Rik Cappelle

    2 maanden geleden
    Deze uitspraken geven pas lucht en versterken nog veel meer de uitspraken van Patrick Lefevere. Dit bewijst zoals steeds dat hij overschot van gelijk heeft.
  • Ludo Reyniers

    2 maanden geleden
    Dit komt naar mijn gevoel niet meer goed tussen beide partijen. De waarheid zal zoals steeds wel ergens in de midden liggen.