Ga naar de inhoud

Mile Svilar weet met vreugde geen blijf na droomavond: "Mijn hele leven voor zulke momenten gewerkt"

 vr 23 februari 2024 08:49

En of de doorbraak deugd doet. Mile Svilar wist met zijn vreugde geen blijf, nadat hij zich tot penaltykeizer in Rome gekroond had tegen Feyenoord. "Ik bedank de coach om mij en mijn familie dit onvergetelijke moment te geven", glunderde de doelman.

Net als in het voetbal heb je als journalist soms wat geluk/gevoel voor timing nodig.

 

Donderdagochtend viel op uw favoriete sportwebsite een verhaal over de doorbraak van Mile Svilar bij AS Roma te lezen en rond 23 uur zwengelde het hoofdpersonage de hype helemaal aan.

 

Met een cruciale tussenkomst en vooral twee gestopte penalty's was de 24-jarige doelman de gevierde man in het Olympisch Stadion.

De knuffels van onder meer Romelu Lukaku waren gemeend, terwijl Svilar zelf met zijn vreugde geen blijf wist.

Het vertrouwen dat ik krijg, vertaalt zich in prestaties op het veld.

Mile Svilar

"Ik heb hier geen woorden voor", vertelde Svilar met een gelukzalige glimlach tegenover de tv-camera's.

 

"Mijn hele leven heb ik voor dit soort momenten gewerkt. En dan nog in dit stadion, mamma mia! Dit is heel, heel belangrijk. Het vertrouwen dat ik krijg, vertaalt zich in prestaties op het veld. Ik wil de coach bedanken om mij en mijn familie dit onvergetelijke moment te geven."

 

"Vanavond kan niemand deze glimlach van onze gezichten halen, maar vanaf morgen beginnen we opnieuw te werken voor de volgende match."

 

Ook trainer Daniele De Rossi loofde achteraf trouwens Svilar én diens voorganger tussen de palen.

 

"Svilar is vroegrijp, sterk en sereen. Hij wordt gesteund door iedereen, vooral door Rui Patricio (de keeper die voor Svilar in doel stond, red.). Dat laatste wil ik graag onderstrepen, want Rui is een geweldige kerel."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: