Mathieu van der Poel.
Volledig scherm
Mathieu van der Poel. © Photo News

Programma Van der Poel bekend: wereldkampioen begint in Milaan-Sanremo en wil doortrekken tot Luik-Bastenaken-Luik

Dat hij het openingsweekend niet rijdt, was al duidelijk. Maar wereldkampioen Mathieu van der Poel (29) heeft nu ook bekendgemaakt welke grote koersen wél op zijn programma staan dit voorjaar. De Nederlander mikt onder meer op winst in Milaan-Sanremo, de Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix én (in principe) Luik-Bastenaken-Luik. De deelnemerslijst van La Doyenne wordt er zo nog wat indrukwekkender op.

32 reacties

  • adri zuiderwijk

    2 maanden geleden
    Remco kan net als Mathieu een grote ronde aan, in de vorige Vuelta reed hij met de dag beter en zag hij er blakend uit na drie weken net als MATHIEU na de Tour, cracks worden niet moe...
  • pharamond vervoort

    2 maanden geleden
    Dit is het programma dat Wout ook zou moeten rijden en niet de Giro. Wout is vooral een klassiek renner. Wie niet meedoet kan ook niet winnen en de jaren, vliegen voorbij.
  • Gino Denil

    2 maanden geleden
    Roglic wordt oud. Pogacar kan Remco in de bergen misschien wel aan en Vingegaard kan ook al eens een slechter jaar hebben. Waarom zou Remco geen grote ronde kunnen winnen. Vingegaard zit ongeveer op zijn maximum en Remco en Pogacar hebben nog groeimarge.
  • AUGUSTIN GHIJSELS

    2 maanden geleden
    Remco heeft de Vuelta gewonnen, dat is een grote ronde.MVDP is de beste veldrijder aller tijden, beter dan Liboton en Erik De Vlaeminck ( 7x WK) maar het gaat hier over wielrennen op de weg.Remco won al 2 WK's, Mathieu nog maar 1.En is 4 jaar jonger, zijn beste tijd komt nog.
  • Els Martin

    2 maanden geleden
    Augustin, je vergeet dat VdP ook in t veld een krak is en met de MTB ook heel goed uit de voeten kan. Remco zal kleinere rondes winnen maar de tour?